ABC Display

De Paal 28
1351JE
Almere

T: +31 36 548 11 22
E: info@abcdisplay.nl
W: www.abcdisplay.nl

Duurzaamheid, Innovatie, Flexibiliteit en Mobiliteit ABC Display creëert en produceert duurzame draagbare- en modulaire presentatiesystemen voor (tijdelijke) evenementen, promoties, congressen, tentoonstellingen en exposities.
Goed ontworpen duurzame producten met;

  • focus op de mens
  • uitstraling van het bedrijf
  • kostenefficiënt
  • cradle to cradle

ABC Display is in Europa één van de weinige overgebleven producenten van presentatiesystemen met de productie, opslag en logistiek in Almere (NL).
Ons programma is zeer uitgebreid, van een eenvoudige banner tot een complete stand, voor binnen- en buiten gebruik.

Wij staan u graag te woord of beter kom naar onze mooie showroom en laat u inspireren. Voor ABC Display is het belangrijk dat onze klanten onze producten voor jaren succesvol kunnen inzetten. Dit sluit naadloos aan op onze kernwaarden:
Duurzaamheid, Innovatie, Mobiliteit & Flexibiliteit.

Wij willen duurzaam gebruik waardevoller maken dan eigendom, daarom kunt u de producten naast aanschaffen ook huren. Bij het creëren van stands en presentaties wordt gestreefd naar de maximalisatie van waarde behoud.
Hierbij moet de klant weten dat ABC Display product hergebruik van de materialen zoals re-design van de structuur en vernieuwen van de grafische panelen voorop stelt. Waar mogelijk zijn onze producten aan het eind van de gebruiksduur eenvoudig uit elkaar te halen en kunnen materiaalstromen snel worden gescheiden.


Nieuws gerelateerd aan ABC Display

Beursvloer

Bestaat de ideale combinatie beursstand en beursvloer?

De ideale combinatie beursstand en beursvloer bestaat zeker! ABC Display heeft de STAND-ON Expo vloerontwikkeld. Een beursvloer waar alle kabels netjes in weggewerkt worden en waar de toplaag kan worden gedrukt in elke kleur of print dat u wilt, maar ook met vloerbedekking kan worden bekleed. Deze expo vloer past bij elke beursstand.

Lees meer »
Stand-on Expo Floor

Van pionier naar totaalleverancier

Met de toevoeging van de modulaire beursvloer aan het leveringsprogramma, heeft ABC Display een slag gemaakt van pionier naar totaalleverancier. "Het leveringsprogramma is met de Stand-on Expo Floor meer dan volwassen geworden. Onze producten versterken elkaar en vullen elkaar mooi aan.

Lees meer »

Modulaire vloer beleeft vliegende start

Waar we in onze vorige editie de modulaire beursvloer van ABC Display hebben aangekondigd, zo kunnen we in deze editie reeds melden dat er sprake is van een vliegende start. Eigenaar en directeur Cyrus Truijens ziet gebeuren waar hij op gehoopt had: de standbouwers lopen warm voor de flexibele, lichte en oersterke vloer.

Lees meer »

5 Tips voor een veilige beursvloer

Bijgaand vind u een 5 tips voor een veilige beursvloer. Wanneer u op een beurs staat is het belangrijk dat u en uw bezoekers veilig rond kunnen lopen op uw stand. U wilt niet dat uw klanten struikelen over hobbels onder het tapijt of losgelaten stukken duct tape.

Lees meer »

Veiligheid en gemak op de beursvloer

Vindt u het ook zo vervelend als u over hobbels in het tapijt valt op een beurs? Of ergert u zich ook zo aan al die vieze tape op de vloer om de kabels weg te werken. Wilt u ook veiligheid en gemak op de beursvloer? Er is nu een systeem dat er voor zorgt dat elke beursvloer recht en glad is, dat de kabels zijn weggewerkt en dat de vloer ook nog eens als communicatiedrager kan fungeren!

Lees meer »
Modulaire beursvloer

Modulaire beursvloer basis voor stand

Er is nu een nieuwe beursvloer te krijgen die onderdeel is van uw inrichting en die alle kabels gelijk onzichtbaar wegwerkt! De modulaire beursvloer basis voor stand is onmisbaar. Er is met de STAND-ON modulaire beursvloer 100% nagedacht over de techniek en aan wat U nodig heeft!

Lees meer »
ABC Display

Presenteren is opvallen

Gaat u uw bedrijf presenteren op een beurs of congres? Dan is het belangrijk; presenteren is opvallen. U wilt tenslotte niet al die moeite doen en dat u dan niet wordt gezien door de bezoekers. U wilt niet alleen opvallen maar ook dat de bezoekers onthouden wie u bent en wat u te bieden heeft.

Lees meer »