Adexpo

Stepvelden 14
4704 RM Roosendaal

T: 0165 -57 39 39
F: 0165 -57 39 40
E: info@adexpo.nl
W: www.adexpo.nl

Ruim 28 jaar zijn wij actief in Europa met design meubilair en tapijtoplossingen voor beurzen, congressen en andere evenementen. Adexpo staat bekend als trendsetter. Bijna dagelijks spelen wij in op de trends, van betaalbaar tot en met topsegment. U moet zich kunnen onderscheiden. Adexpo biedt u dat.

U vindt hier een ruim assortiment met topmeubilair voor beurzen en evenementen! Dat betekent veel nieuwe producten, waaronder weer topdesign van bekende ontwerpers als Arne Jacobsen, Philippe Starck en Marco Maran, maar ook enkele aansprekende andere namen, zoals Hee Welling, Ronan and Erwan Bouroullec, Busk and Herzog en Giuseppe Viganò.

Adexpo blijft innovatief dus houdt onze site goed in gaten voor nieuwe producten.

Nieuws gerelateerd aan Adexpo

Adexpo BV

Storytelling op de beursvloer als missie

"Bij onze catalogus hoort een goed verhaal", vertelt André van Bezooijen, directeur en eigenaar bij Adexpo BV. "We willen de bezoeker aan de stand laten beleven wat we voor hem of haar kunnen betekenen. Als we dat verhaal mogen vertellen, dan is onze missie geslaagd."

Lees meer »
Adexpo

Nieuwe trends bieden inspiratie voor beursjaar 2017

Een nieuw jaar biedt nieuwe uitdagingen. Alle partijen in de beurzenbranche zijn benieuwd naar trends die de diverse leveranciers gaan bieden. Exposanten en beursorganisaties zoeken graag vernieuwing in een bij voorkeur uitgebreid aanbod.

Lees meer »
adexpo fraga barkruk

Noviteiten als meerwaarde voor elke beursstand

Nu het beursseizoen weer voor de deur staat wil iedereen zich weer op onderscheidende en innovatieve wijze presenteren. Wat zijn de nieuwe trends? Welke eyecatchers zijn aantrekkelijk om op een stand te gebruiken?

Lees meer »