Adexpo

Stepvelden 14
4704 RM Roosendaal

T: 0165 -57 39 39
E: info@adexpo.nl
W: www.adexpo.nl

Ruim 30 jaar zijn wij actief in Europa met design meubilair en tapijtoplossingen voor beurzen, congressen en andere evenementen. Adexpo staat bekend als trendsetter. Bijna dagelijks spelen wij in op de trends, van betaalbaar tot en met topsegment. U moet zich kunnen onderscheiden. Adexpo biedt u dat.

U vindt hier een ruim assortiment met topmeubilair voor beurzen en evenementen! Dat betekent veel nieuwe producten, waaronder weer topdesign van bekende ontwerpers als Arne Jacobsen, Philippe Starck en Marco Maran, maar ook enkele aansprekende andere namen, zoals Hee Welling, Ronan and Erwan Bouroullec, Busk and Herzog en Giuseppe Viganò.

Adexpo blijft innovatief dus houdt onze site goed in gaten voor nieuwe producten.

Nieuws gerelateerd aan Adexpo

Designers Day

Inspirerende dag voor standontwerpers is groot succes

Met het Sinterklaasfeest nog maar net achter ons, was het op 6 december weer feest. Ditmaal in Het Arsenaal in Naarden, waar Adexpo voor het eerst haar Designers Day organiseerde. Een evenement voor zowel zelfstandig als in loondienst werkende standontwerpers. Het doel van de dag: inspireren en verrassen.

Lees meer »
Adexpo

Van tunneltransport naar voet aan Engelse bodem

Wanneer we André van Bezooijen, eigenaar en directeur van Adexpo, vragen naar de stand van zaken binnen zijn verhuurbedrijf, komt hij vastberaden met het volgende: "Business As Usual, we zijn ons met man en macht aan het voorbereiden op het drukste seizoen van het jaar.

Lees meer »
Adexpo

Con cuore e anima

André van Bezooijen, eigenaar en directeur van Adexpo heeft lentekriebels, wanneer we hem spreken. Dat ligt niet aan het weer, wat ten tijde van het interview erg goed is, maar aan het feit dat de week na dit interview in Milaan de Salone del Mobile 2018 van start gaat.

Lees meer »
Adexpo

Op de beurs als leverancier én als bezoeker

Wie werkzaam is binnen de beurzen- en evenementen­branche kan op twee manieren een beurs bezoeken. Of je bent als leverancier van meubilair, vloeren of andere goederen betrokken. Of je bent bezoeker die nieuwe inspiratie en producten zoekt ter uitbreiding van het eigen assortiment.

Lees meer »
Adexpo BV

Storytelling op de beursvloer als missie

"Bij onze catalogus hoort een goed verhaal", vertelt André van Bezooijen, directeur en eigenaar bij Adexpo BV. "We willen de bezoeker aan de stand laten beleven wat we voor hem of haar kunnen betekenen. Als we dat verhaal mogen vertellen, dan is onze missie geslaagd."

Lees meer »