Aluvision

Clemence Dosschestraat 44
9800 Deinze
Belgium

T +32 9 381 54 70
E: info@aluvision.com

Wij maken mogelijk wat u ontwerpt
Aluvision ontwikkelt en produceert een modulair aluminium systeem voor de standbouw-, interieur- en eventsector wereldwijd. Dankzij ons hoogwaardig kadersysteem kan elk ontwerp sneller, efficiënter en op een ecologisch verantwoorde manier opgebouwd worden.

Het unieke Aluvision concept biedt oplossingen voor rechte en gebogen paneelwanden, doekwanden en ophangstructuren.
Aluvision is ook gespecialiseerd in LED oplossingen voor het uitlichten van designobjecten, displays en grote doekbespanningen.
Onze ecologische productoplossingen combineren doordachtheid en eenvoud van montage met een uiterst hoge afwerkingsgraad om zo tot een stijlvol, functioneel en duurzaam resultaat te komen. Het modulair en ecologisch bouwsysteem laat toe om telkens opnieuw een gepersonaliseerd ontwerp te creëren, waarbij creativiteit een centrale rol speelt.
Aluvision staat garant voor een uitgebreide technische ondersteuning aan al haar klanten. Zo kan elke offerte aanvraag beantwoord worden met een 3D tekening en, indien gewenst, een montagehandleiding.

Nieuws gerelateerd aan Aluvision

Loxo International BV

Er is eindelijk een goede backup voor de systeemstandbouwer

Stel je bent standbouwer en je maakt gebruik van het Aluvision standsysteem. Dan komt, op de top van de drukte, dat telefoontje van een klant, die vraagt om een stand te bouwen in een periode dat de agenda uitpuilt. Mankracht kun je nog organiseren, maar zie je het lege magazijn al in gedachten voor je.

Lees meer »
Créaset

Creaset kiest voor Aluvision

Belgisch standbouwbedrijf Créaset werd hoogvlieger op de ILA beurs in Berlijn en Airshow in Farnborough dankzij de oogverblindende Aluvision stand. Créaset kreeg de opdracht om voor deze lucht- en ruimtevaartbeurzen de stand voor de Europese Commissie in een mooi jasje te gieten.

Lees meer »
LED tiles

‘Nieuwe LED tiles zorgen voor extra dimensie aan de stand’

Voor een recent klantevenement besloot Aluvision om haar showroom in een nieuw kleedje te steken. In het middelpunt van de aandacht staat uiteraard de meest recente ontwikkeling van Aluvision, de LED tile 55 P2. De dunste LED-tegel op de markt is uiterst vlak, haarscherp en kan naadloos in het ...

Lees meer »
LED tegel

Dunste LED tegel

Wil jij je aanwezigheid op de beurs boosten? Of je stand extra dimensie geven? Met het toevoegen van bewegende beelden vang je twee vliegen in één klap. Want schermen trekken bezoekers aan en geven een unieke beleving rond je merk. De perfecte cocktail om jouw aanwezigheid onvergetelijk te maken.

Lees meer »
Vidi-Square

Honderd vierkante meter led-tegel voor nog meer slagkracht

Ze zijn specialist op het gebied van AV-Solutions en Video Rental en genieten bekendheid in de wereld van de eventprofessional. We hebben het over Vidi-Square in Pulle, België, waar Bruno Van Orshoven met zijn team elke dag zorgt voor beeld en geluid voor de klanten.

Lees meer »
Standbouw 2.0

Innovatie is het sleutelwoord

Aluvision, innovatieve producent en internationale verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standbouw, doet het weer. De Belgische KMO met productiefaciliteiten in Deinze en Duluth in Atlanta, US, introduceerde in het voorjaar de dunste LED tegel op de markt.

Lees meer »
Greenbrick BV

Duurzaam werken is niet duur, het is een mindset

Het is een statement van René Waelbers, managing director bij Greenbrick BV in Nuenen. Waelbers, zelf al meer dan 28 jaar actief in standbouw, nam zeven jaar geleden een standbouwbedrijf over. "Ineens hadden we een hal, een heftruck en een voorraad Aluvision materiaal.

Lees meer »

De dunste LED tegel nu ook meest performante

Aluvision’s naadloos integreerbare 2.8 LED wand is nog maar pas ingeburgerd, en daar komt alweer de volgende innovatie. De resolutie van de dunste LED tegel op de markt wordt opgedreven van 2.8mm naar 2.5mm. Spektakel verzekerd!

Lees meer »