Aluvision

Clemence Dosschestraat 44
9800 Deinze
Belgium

T +32 9 381 54 70

info@aluvision.com

Wij maken mogelijk wat u ontwerpt
Aluvision ontwikkelt en produceert een modulair aluminium systeem voor de standbouw-, interieur- en eventsector wereldwijd. Dankzij ons hoogwaardig kadersysteem kan elk ontwerp sneller, efficiënter en op een ecologisch verantwoorde manier opgebouwd worden.

Het unieke Aluvision concept biedt oplossingen voor rechte en gebogen paneelwanden, doekwanden en ophangstructuren.
Aluvision is ook gespecialiseerd in LED oplossingen voor het uitlichten van designobjecten, displays en grote doekbespanningen.
Onze ecologische productoplossingen combineren doordachtheid en eenvoud van montage met een uiterst hoge afwerkingsgraad om zo tot een stijlvol, functioneel en duurzaam resultaat te komen. Het modulair en ecologisch bouwsysteem laat toe om telkens opnieuw een gepersonaliseerd ontwerp te creëren, waarbij creativiteit een centrale rol speelt.
Aluvision staat garant voor een uitgebreide technische ondersteuning aan al haar klanten. Zo kan elke offerte aanvraag beantwoord worden met een 3D tekening en, indien gewenst, een montagehandleiding.

Nieuws gerelateerd aan Aluvision

Euroshop Aluvision

Aanwezig op Euroshop: Een wereld vol verwondering…

Van 5 tot 9 maart staat Düsseldorf weer helemaal in het teken van Euroshop; de grootste vakbeurs voor retail en standenbouw met bezoekers uit maar liefst 100 verschillende landen. Aluvision neemt voor de vijfde keer op rij deel aan deze internationale vakbeurs en wil de bezoekers dit jaar, met een 450m² tellende stand, onderdompelen in een wereld vol verwondering.

Lees meer »