Aluvision

Clemence Dosschestraat 44
9800 Deinze
Belgium

T +32 9 381 54 70
E: info@aluvision.com

Wij maken mogelijk wat u ontwerpt
Aluvision ontwikkelt en produceert een modulair aluminium systeem voor de standbouw-, interieur- en eventsector wereldwijd. Dankzij ons hoogwaardig kadersysteem kan elk ontwerp sneller, efficiënter en op een ecologisch verantwoorde manier opgebouwd worden.

Het unieke Aluvision concept biedt oplossingen voor rechte en gebogen paneelwanden, doekwanden en ophangstructuren.
Aluvision is ook gespecialiseerd in LED oplossingen voor het uitlichten van designobjecten, displays en grote doekbespanningen.
Onze ecologische productoplossingen combineren doordachtheid en eenvoud van montage met een uiterst hoge afwerkingsgraad om zo tot een stijlvol, functioneel en duurzaam resultaat te komen. Het modulair en ecologisch bouwsysteem laat toe om telkens opnieuw een gepersonaliseerd ontwerp te creëren, waarbij creativiteit een centrale rol speelt.
Aluvision staat garant voor een uitgebreide technische ondersteuning aan al haar klanten. Zo kan elke offerte aanvraag beantwoord worden met een 3D tekening en, indien gewenst, een montagehandleiding.

Nieuws gerelateerd aan Aluvision

Standbouw 2.0

Innovatie is het sleutelwoord

Aluvision, innovatieve producent en internationale verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standbouw, doet het weer. De Belgische KMO met productiefaciliteiten in Deinze en Duluth in Atlanta, US, introduceerde in het voorjaar de dunste LED tegel op de markt.

Lees meer »
Greenbrick BV

Duurzaam werken is niet duur, het is een mindset

Het is een statement van René Waelbers, managing director bij Greenbrick BV in Nuenen. Waelbers, zelf al meer dan 28 jaar actief in standbouw, nam zeven jaar geleden een standbouwbedrijf over. "Ineens hadden we een hal, een heftruck en een voorraad Aluvision materiaal.

Lees meer »

De dunste LED tegel nu ook meest performante

Aluvision’s naadloos integreerbare 2.8 LED wand is nog maar pas ingeburgerd, en daar komt alweer de volgende innovatie. De resolutie van de dunste LED tegel op de markt wordt opgedreven van 2.8mm naar 2.5mm. Spektakel verzekerd!

Lees meer »
ISE Amsterdam

De WOW-factor op ISE Amsterdam

De adembenemende stand van Aluvision op ISE Amsterdam was een absolute must see voor iedere bezoeker. De ontwikkelaar en verdeler van het originele Aluvision kadersysteem voor de standbouw bracht er haar betoverende ‘World of Wonder’-stand tot leven met naadloos geïntegreerde LED videowanden.

Lees meer »