beMatrix

Wijnendalestraat 174
8800 Roeselare, België

Rawien Joeloemsing – Nederland
T: +31 (0)6 12 37 67 28
E: r.joeloemsing@bematrix.com
W: http://www.bematrix.com/nl/

Carl Vulsteke – België
T: +32 (0)475 99 93 96
E: c.vulsteke@bematrix.com
W: http://www.bematrix.com/nl/

beMatrix is fabrikant van modulaire systemen voor standenbouw, events, displays & pop-up stores. beMatrix koppelt de look van traditionele standenbouw aan de voordelen van moduleerbaarheid.  De aluminium frames met de ‘grote gaten’ blinken immers uit in snelheid van op- en afbouw & flexibiliteit van integratie (doek, panelen, lichtbox, LED,…).

beMatrix is wereldwijd aanwezig, met divisies in Benelux, USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië, met als doel standenbouwers internationaal en lokaal te kunnen bedienen.

Nieuws gerelateerd aan beMatrix

beMatrix

Ontzorgen van de standbouwer als eerste prioriteit

beMatrix, ontwikkelaar en fabrikant van modulaire aluminium standbouwsystemen, streeft naar een optimale dienstverlening voor de eindgebruikers van haar systeem. De service en support die men van het bedrijf gewend is, heeft er een nieuwe dimensie bijgekregen in de vorm van het nieuwe bePartner netwerk.

Lees meer »
beMatrix

beMatrix geeft Kenny Belaey Amerikaans duwtje in de rug

Na jaren van over en weer pendelen trekt Kenny Belaey voortaan volop de Amerikaanse kaart. De wereldbekende trialbeker heeft al een resem NBA shows en media-optredens op zijn actief maar wil nu écht de doorbraak forceren in de VS. Daarbij krijgt de negenvoudige wereldkampioen steun uit onverwachte hoek.

Lees meer »
Wereldwijde Visie

Forse investering in US onderstreept wereldwijde visie beMatrix

Met een verwachte verdubbeling van hun omzet in 2018, is het voor beMatrix steeds belangrijker geworden om hun globale merkvisie te consolideren. Daartoe hebben de huidige CEO’s, Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, recent het initiatief genomen om het aandelenpakket van hun beMatrix US-partners Robert Laarhoven en Lance Wachholz volledig over te nemen.

Lees meer »