beMatrix

Wijnendalestraat 174
8800 Roeselare, België

Rawien Joeloemsing – Nederland
T: +31 (0)6 12 37 67 28
E: r.joeloemsing@bematrix.com
W: http://www.bematrix.com/nl/

Carl Vulsteke – België
T: +32 (0)475 99 93 96
E: c.vulsteke@bematrix.com
W: http://www.bematrix.com/nl/

beMatrix is fabrikant van modulaire systemen voor standenbouw, events, displays & pop-up stores. beMatrix koppelt de look van traditionele standenbouw aan de voordelen van moduleerbaarheid.  De aluminium frames met de ‘grote gaten’ blinken immers uit in snelheid van op- en afbouw & flexibiliteit van integratie (doek, panelen, lichtbox, LED,…).

beMatrix is wereldwijd aanwezig, met divisies in Benelux, USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië, met als doel standenbouwers internationaal en lokaal te kunnen bedienen.

Nieuws gerelateerd aan beMatrix

Wereldwijde Visie

Forse investering in US onderstreept wereldwijde visie beMatrix

Met een verwachte verdubbeling van hun omzet in 2018, is het voor beMatrix steeds belangrijker geworden om hun globale merkvisie te consolideren. Daartoe hebben de huidige CEO’s, Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, recent het initiatief genomen om het aandelenpakket van hun beMatrix US-partners Robert Laarhoven en Lance Wachholz volledig over te nemen.

Lees meer »
beMatrix

Topmerken autosalon kiezen voor stand met beMatrix systeem

Het zijn terug hoogdagen voor de auto- & motorliefhebbers de komende tien dagen, vrijdag 12 januari ll. werd het 96e auto/moto salon te Brussel weer geopend. beMatrix, de fabrikant uit Roeselare van modulaire oplossingen voor standenbouw is op deze editie ook prominent aanwezig!

Lees meer »
beMatrix en Sento Magnum

beMatrix en Sento Magnum bieden totaaloplossing voor dubbeldek constructies

beMatrix (België) en Messekompaniet (Noorwegen), twee toonaangevende bedrijven in de eventsector, gaan een joint venture aan en bieden vanaf nu een totaaloplossing om hun unieke toolles systemen – de beMatrix kadersystemen en het Sento Magnum dubbeldek systeem - eenvoudig te connecteren om uw stand letterlijk naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer »