beMatrix

Wijnendalestraat 174
8800 Roeselare, België

Rawien Joeloemsing – Nederland
T: +31 (0)6 12 37 67 28
E: r.joeloemsing@bematrix.com
W: http://www.bematrix.com/nl/

Carl Vulsteke – België
T: +32 (0)475 99 93 96
E: c.vulsteke@bematrix.com
W: http://www.bematrix.com/nl/

beMatrix is fabrikant van modulaire systemen voor standenbouw, events, displays & pop-up stores. beMatrix koppelt de look van traditionele standenbouw aan de voordelen van moduleerbaarheid.  De aluminium frames met de ‘grote gaten’ blinken immers uit in snelheid van op- en afbouw & flexibiliteit van integratie (doek, panelen, lichtbox, LED,…).

beMatrix is wereldwijd aanwezig, met divisies in Benelux, USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië, met als doel standenbouwers internationaal en lokaal te kunnen bedienen.

Nieuws gerelateerd aan beMatrix

25 years of frame

‘25 years of frame’ groots gevierd!

Niet meer weg te denken uit de wereld van standbouw, beMatrix. Bekend van het ‘originele kadersysteem met de grote gaten’ en vernuftige led-oplossingen, mag het bedrijf dit jaar haar 25e verjaardag vieren.

Lees meer »
beMatrix

Ontzorgen van de standbouwer als eerste prioriteit

beMatrix, ontwikkelaar en fabrikant van modulaire aluminium standbouwsystemen, streeft naar een optimale dienstverlening voor de eindgebruikers van haar systeem. De service en support die men van het bedrijf gewend is, heeft er een nieuwe dimensie bijgekregen in de vorm van het nieuwe bePartner netwerk.

Lees meer »
beMatrix

beMatrix geeft Kenny Belaey Amerikaans duwtje in de rug

Na jaren van over en weer pendelen trekt Kenny Belaey voortaan volop de Amerikaanse kaart. De wereldbekende trialbeker heeft al een resem NBA shows en media-optredens op zijn actief maar wil nu écht de doorbraak forceren in de VS. Daarbij krijgt de negenvoudige wereldkampioen steun uit onverwachte hoek.

Lees meer »