CLC-VECTA

De Corridor 5c
3621 ZA Breukelen

T: +31 (0)346 – 352 444
E: info@clcvecta.nl
W: www.clcvecta.nl

CLC-VECTA is de branchevereniging voor bedrijven en professionals betrokken bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen & incentives en entertainment.

 

De leden van CLC-VECTA vormen een groot en divers netwerk van circa 200 professionele organisaties die zich met name bezig houden met het organiseren, accommoderen en/of faciliteren van beurzen, congressen en vergaderingen, evenementen, entertainment en/of incentives.

Nieuws gerelateerd aan CLC-VECTA

Recreatie Vakbeurs

10 jaar beurzensector in cijfers

In 2017 werden er in Nederland minder beurzen georganiseerd dan in het jaar daarvoor, met als gevolg rode cijfers in aantallen bezoekers, exposanten en uitgaven. De beurscijfers werden dinsdag door onderzoeksbureau Respons gepresenteerd, voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering van branchevereniging CLC-VECTA.

Lees meer »
Riemer Rijpkema

Échte veranderingen maak je samen

Het duurt niet lang meer voor het top-down denken en handelen binnen organisaties verleden tijd is. Verandering komt uit de mensen zelf. Mensen willen mee vormgeven aan verbetering, aan het laden van energie en betrokkenheid, aan vernieuwende business-modellen.

Lees meer »
FUTUR.EVENT

Eventbranche keek vooruit tijdens FUTUR.EVENT

Op 16 januari vond in COMM in Den Haag de Nieuwjaarsbijeenkomst van CLC-VECTA plaats. De brancheorganisatie voor live communicatie presenteerde tijdens dit FUTUR.EVENT onder meer de resultaten van het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0. Hierin staan de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van beurzen, congressen en events centraal.

Lees meer »
Zuidkoop Natural Projects

Vormgevers met een groen hart

Vrijdag 17 november jl. was de Dag van de Ondernemer, de dag waarop Nederland zijn ondernemers in het zonnetje zette. Tweede Kamerlid Agnes Mulder bracht een werkbezoek aan Zuidkoop Natural Projects in De Lier. Deze bloemen- en plantenkunstenaars veroveren de wereld met hun bijzondere creaties.

Lees meer »