Coby Verhuur

De Hoge Akker 1
4741 TW Hoeven

Postbus 91
4730 AB Oudenbosch

T: +31(0)165 318 629
E: info@coby-ifs.com
W: www.coby-ifs.com

Coby Verhuur – de specialist in verhuur van meubilair en tapijt

Coby Verhuur is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven van vloerbedekking en meubilair voor o.a. evenementen, beurzen, tentoonstellingen, congressen en seminars. Coby Verhuur garandeert u absolute kwaliteit in materiaal en service voor de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief: advies, verhuur, transport en plaatsing. Onze serviceverlening “bedekt” heel Europa. Wilt u meer informatie, heeft u specifieke vragen, of wenst u onze productcatalogus te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws gerelateerd aan Coby Verhuur

Werken in de breedte zorgt voor rust en continuïteit

Voor Han Kaas, eigenaar van Coby Verhuur BV, is het werk al lang niet meer beperkt tot het toeleveren aan beurzen en evenementen. Slim ondernemen zorgt ervoor dat de bekende pieken en dalen die deze branche met zich meebrengt zijn geëvolueerd tot een glooiend patroon. Wel zo rustig voor de organisatie en goed voor een nette spreiding van de omzet.

Lees meer »
Coby Verhuur BV

Het werkt fijner als je je klassiekers kent!

Han Kaas, eigenaar van Coby Verhuur BV, glundert als hij terugkijkt op het werk dat men heeft mogen verrichten voor de IAMS beurs in de RAI. "IAMS is een initiatief van een relatie van ons, men springt in de niche die de Personenauto RAI heeft gecreëerd.

Lees meer »