Decoriginals

Paardskerkhofweg 14
5223 AJ ‘s-Hertogenbosch

T: 073-61 48 486
E: info@decoriginals.nl
W: www.decoriginals.nl

Decoriginals is dé juiste partner als het gaat om het decoreren van beurzen, evenementen en tal van andere grote of kleine producties door middel van trussen, rigging en verlichting. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij met gordijnen op maat, de juiste belichting, (gepersonaliseerde) banieren, passende decoratie of complete trussconstructies iedere locatie om te toveren tot een sfeervolle ruimte waar uw evenement gegarandeerd een succes wordt!

Nieuws gerelateerd aan Decoriginals

Spelen met licht

Of een beursstand bezoekers trekt, valt of staat met de juiste keuze van verlichting. Nadrukkelijk, subtiel, hard of zacht… elk product is anders, verdient een specifieke belichtingswijze. Zoals Decoriginals uit ’s-Hertogenbosch dat doet. "Wij verlichten niet, wij spelen met licht."

Lees meer »

All in forule van Decoriginals en Least Expo

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Decoriginals. Decoriginals is al ruim 20 jaar een vertrouwde partner als het gaat om decoreren van beurzen, evenementen en tal van grote en kleine producties door middel van trussen, rigging en verlichting.

Lees meer »