EFKA

De Meerpaal 10
9206 AJ Drachten

T: 0512-472721
E: verkoop@ledframes.nl
W: www.ledframes.nl

Wij zijn dé specialist op het gebied van aluminium profielen die te gebruiken zijn in retail, openbare ruimtes, op kantoor, in showrooms, op beurzen en tijdens andere evenementen. Wij leveren textielframes, lightboxes, gebogen frames, keder frames, panel frames, LED-frames beursstands, beursbanners etc.

De levering gaat via onze dealers. Daarom zijn wij, voor resellers, dé partner in frames. Als bedrijf leveren wij maatwerk, scherpe prijzen en wereldwijde levering. Vanwege onze grote voorraad is snelle levering mogelijk.

Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen, door kundig en gemotiveerd advies te geven en door innovatieve en duurzame aluminium profielen te ontwerpen en produceren. Het is ons doel om het nog makkelijker te maken om snel en eenvoudig onze maatwerk systemen op te bouwen.

Nieuws gerelateerd aan EFKA

Carre 80 profiel

Maak van uw beursstand een echte eyecatcher

Efka's Carre 80 profiel is speciaal ontworpen voor het plaatsen van dubbele textielprints in diverse rechthoekige opstellingen. U kunt met het Carre profiel spectaculaire beurswanden creëren. De textielprint sluit naadloos aan in de hoeken van de opstelling voor een perfect strak design. In een handomdraai een andere look?

Lees meer »
EFKA Indoor Lightboxes

Creëer extra attentiewaarde met een indoor lightbox

EFKA is de expert op het gebied van indoor reclame lichtbakken. Onze indoor lightboxes kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verlicht worden en wordt veelal gebruikt op beurzen. Door jarenlange ervaring hebben wij diverse LED-technieken ontwikkeld. Hierdoor hebben we voor elke wens een oplossing.

Lees meer »
Keder frame

Het EFKA Keder frame als beursbanner

Met een beursbanner maakt u uw beursstand compleet. Het keder frame is een budgetvriendelijk systeem dat kan fungeren als grote hangende banner. Het duurzame aluminium frame kan makkelijk meerdere malen worden ingezet. Een gerichte en stijlvolle manier om een langdurige indruk te maken.

Lees meer »