Eldee Expo Experts

Bosmanskamp 21-23
4191 MS GELDERMALSEN
Nederland

T: 0031 345 585 600
E: eldee@eldee.com
W: www.eldee.com

Wij leveren full service. Dit betekent dat wij alles voor u regelen. Van ontwerp tot realisatie en van transport tot opslag. Eldee Expo Experts is met ruim 39 jaar ervaring een betrouwbare standbouw partner en kent de kneepjes van het vak. Voor ieder land, klant, budget.

Eldee is in 1976 opgericht als familiebedrijf en dat is het gebleven. Echter zijn we inmiddels ook uitgegroeid tot een internationale en grote speler in de standbouwbranche. En daar zijn we trots op! Met hart voor de klant, zoals het hoort.

Met het besluit om te groeien stond het voor ons voorop dat onze klanten zich welkom blijven voelen. Dit betekent herkenning, waardering en vaste contactpersonen. Vanuit deze insteek, persoonlijk contact, gaan wij iedere dag met enthousiasme aan de slag. De persoonlijke benadering zit in onze genen en het bepaalt de identiteit van onze onderneming. Medewerkers met hart voor de opdrachtgever en een hoge mate van betrokkenheid. Medewerkers die op elkaar af gestemd zijn en werken volgens het credo ‘afspraak is afspraak’. Medewerkers met een passie voor hun werk en die een boost krijgen van een tevreden klant.

Wij vinden het fijn om full-service te bieden, snel te kunnen schakelen en persoonlijke aandacht te schenken aan onze klant. Graag zorgen wij voor alle facetten rondom uw beursdeelname zoals: de goedkeuring, bouwaanvraag, kabels en techniek, decoratie, logistiek, catering, schoonmaak. Waarom? Omdat u er blij van wordt. En daar doen we het voor… Wij zeggen niet voor niets: ‘Wij zorgen ervoor!’.

Nieuws gerelateerd aan Eldee Expo Experts

Caroline Drost

Standbouw als tweede natuur

Wanneer je als standbouwbedrijf al sinds 1976 bestaat en in 2018 door de enorme vraag soms creatief met de planning moet omgaan, dan mag je rustig spreken over een succesformule. We hebben het over Eldee Expo Experts in Geldermalsen, waar we aanschuiven bij eigenaresse en directrice Caroline Drost.

Lees meer »
Eldee Expo Experts

Vacatures bij Eldee

Wij vangen een bedrijf, merk of organisatie in één oogopslag. Wij zijn Eldee Expo Experts. Wij kennen de kansen van een eerste indruk en grijpen deze stevig vast, om niet meer los te laten. Wij ontwerpen en bouwen stands. Wij maken niet simpelweg een mooie stand, we maken een ervaring die beklijft.

Lees meer »
Robert Lourens

Als je van hout houdt

Voorop lopen is een must. Maar om steeds maar weer trends aan te voelen of beter nog; om ze te creëren, moet je durven investeren. Het nieuwste speeltje op de Eldee-playground is de CNC freesmachine Masterwood 21.31KS. Een wattes? Ja precies, dat legt onze super-enthousiaste designer Robert Lourens maar al te graag uit.

Lees meer »
Eldee Expo Experts

Eldee zoekt een standontwerper (40 uur)

Iemand die graag zijn verfrissende, maar vooral kunstzinnige jas aantrekt. Iemand die supergevoelig is voor trends. Maar ook iemand die nooit de controle over creatieve uitspattingen verliest, je wilt immers niet dat de manager budgettair in de stress schiet.

Lees meer »
ExhibitorLive

Exhibitorlive

In het voorjaar van 2018 staat Eldee Expo Experts op ExhibitorLive in Las Vegas. Daar ontmoeten zij buitenlandse relaties en leggen nieuwe contacten. Ook u bent van harte welkom.

Lees meer »
lly Eldee

Succes op de beurs

Succes komt niet vanzelf! Om succesvolle beurspresentaties te realiseren, is het belangrijk om voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij te kijken.

Lees meer »
Vacature salesmanager/projectmanager

Werken bij Eldee

VACATURE- Eldee Expo Experts is met ruim 40 jaar ervaring één van Nederlands oudste en grootste standdesign en standbouwbedrijven. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen custom made beursstands in binnen- en buitenland.Ons team bestaat uit 25 professionals die samen verantwoordelijk zijn voor het realiseren van mooie standbouwprojecten.

Lees meer »