ExpoSupply

Eckertstraat 13a
8263 CB Kampen
The Netherlands

T: +31 (0)85  273 64 21
E: info@exposupply.com
W: www.exposupply.nl

ExpoSupply is producent en worldwide-distribiteur van LED-verlichting, vloerpanelen en wandpanelen voor de standbouw-industrie en event-sector.

ExpoSupply is een ambitieus en jong bedrijf, gevestigd in Kampen (Nederland). Het bedrijf is ontstaan vanuit het standbouwbedrijf ExpoTeam, dat decennia lang over de hele wereld hoogwaardige stands heeft gebouwd en nog steeds bouwt.

Behoeften vanuit de markt naar specifieke producten voor de standbouw, zijn door ExpoSupply vertaald naar praktische producten en oplossingen die voldoen aan de hoge eisen die het gebruik aan haar producten stelt. Producten die duurzaam zijn, zeer effectief in gebruik zijn en daarnaast betaalbaar blijven, doordat de productie zelf in de hand wordt gehouden.

ExpoSupply ambieert om binnen vijf jaar op de wereldmarkt een leidende speler te zijn in drie productcategorieën: expoLed, expoFloor en expoPanel.

De juiste producten voor een juiste prijs, die correct geleverd worden. Dat zal u ondersteunen om voor uw klanten een exclusieve indruk achter te laten.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen we vooral nemen door het ontwikkelen van duurzame producten, die een langere levensduur hebben en milieuvriendelijk worden geproduceerd. Zo worden de expoFloor en expoPanel producten geproduceerd van gerecyclede materialen. De expoLED producten dragen door de hoge energie-efficiency en langere levensduur bij aan een reductie van CO2-emissies, wat goed is voor ons klimaat.

Nieuws gerelateerd aan ExpoSupply

Led-verlichting

Ambities in led-verlichting worden overtroffen

De slogan van ExpoSupply uit Kampen laat er geen onduidelijkheid over bestaan: ‘Number 1 supplier in LED systems’, zo luidt deze. Toen we Peter Floor, commercieel directeur bij ExpoSupply aan het begin van dit jaar spraken, deed hij de gevleugelde uitspraak: "Het is tijd om de rest van Europa te verlichten."

Lees meer »

Uitbreiding Exposupply

Per 1 juli 2018 is Jaap Beerends (weer) werkzaam bij ExpoSupply B.V. waar hij als Sales Manager Nederland-België zich gaat richten om het contact met u te optimaliseren.

Lees meer »
Wieland stekker­verbindingen

Wie de stekker past, steekt hem in

"Het is tijd om de rest van Europa te verlichten", zegt Peter Floor, marketingmanager bij ExpoSupply BV in Kampen. Floor is net terug van een ‘rondje Europa’, wanneer we hem bezoeken.

Lees meer »
Wieland

NOVI 50W Led Armlight met Wieland

De resultaten van de enquête in januari over het gebruik van Wieland aansluitingen is van belang voor de productontwikkeling van de led-verlichting van ExpoSupply.

Lees meer »
Exposupply EuroShop 2017

EuroShop 2017: LED there be light

Adriaan Visser en Peter Floor van Exposupply staan naar adem te snakken op de stand, als we hen bezoeken. Visser: "De reacties op de nieuwe expoLed zijn zo overweldigend, dat we de beurs verlaten met een portefeuille orders op zak.

Lees meer »