GJ Fabrics BV

Molenkamp 32
3732 EV De Bilt

T: +31(0)30 265 86 89
E: info@gjfabrics.nl
W: www.gjfabrics.nl

GJ Fabrics BV: Uw partner in kwaliteit
GJ Fabrics BV is ontstaan als eenmanszaak eind 2006, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 15 vaste medewerkers en hiernaast nog een vaste ploeg ZZP-ers. Met een grote voorraad vlamvertragende stoffen en een eigen naaiatelier zijn we in staat om in zeer korte tijd te leveren wat de klant ons vraagt. De montage op locatie is voor ons dan ook geen enkel probleem. We zijn op vrijwel elke beurs aanwezig; het bespannen van een individuele stand, maar ook het bespannen van uw complete beurs en/of evenement; we doen het graag voor u.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toepassingen in ons vakgebied, om op deze manier onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij gaan en staan voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Onze medewerkers zijn onze grote kracht. Wij leiden ze intern op tot zelfstandige vakmensen die in elke situatie hun mannetje staan. Zij staan altijd voor het best denkbare resultaat en gaan pas naar huis als de klus naar volle tevredenheid is geklaard. Aloude vakkennis gaat hand in hand met kennis en kunde op het gebied van nieuwe technieken en materialen. Wij zijn dan ook trots op onze vakmensen, zij maken ons bedrijf tot wat het is: dé specialist in wand- en plafondbespanningen.

Nieuws gerelateerd aan GJ Fabrics BV

Flex-Plain®: standbouw in zijn nieuwste vorm

GJ Fabrics uit De Bilt introduceert een nieuw product in de standbouwbranche in de Benelux: Flex-Plain®, een licht en flexibel alternatief of aanvulling op conventionele standbouw dat ook nog eens superstrak oogt.

Lees meer »