Hebo Flooring Solutions

Noordersluisweg 19
8243 PR Lelystad

T: +31 (0)320 26 01 90
E: info@heboflooringsolutions.nl
W: www.heboflooringsolutions.nl

Event Flooring Solutions, is sinds 1988 gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van vloerbedekking voor beurzen en evenementen. Onze service omvat het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van beurs- en evenemententapijt. Of het nu gaat om een rode loper, het stofferen van een stands of het leggen van 30.000 m2 beurstapijt in de gangpaden, door de ruime keuze aan kleuren en kwaliteiten hebben we voor elke toepassing een geschikte oplossing.

Vanuit onze centraal gelegen magazijnen in Lelystad en Utrecht kunnen wij snel en nagenoeg alle kleuren en kwaliteiten uit voorraad leveren. Tel daar onze jarenlange ervaring en vakmanschap bij op en alle ingrediënten voor een juiste uitstraling van uw evenement of beurs zijn aanwezig.

 

Nieuws gerelateerd aan Hebo Flooring Solutions

Vloeroplossingen voor organisatie en standhouder

Vloeren | Het belang van een goed, aantrekkelijk en milieuverantwoordelijk tapijt wordt zowel door beurorganisaties als door exposanten steeds meer onderkend. Aan leveranciers van vloeroplossingen de taak om alle partijen definitief te overtuigen; zowel in de verkoop als in de verhuur.

Lees meer »