JMT RENTAL FURNITURE AND FLOOR COVERINGS

Oliemolen 2
4671 HB
Dinteloord
Nederland

T: +31 (0)167-523925
W: www.jmt.nl

LinkedInFB

Verhuur meubilair en vloerbedekkingen voor beurzen evenementen en congressen.

 One stop shop
Naast rental furniture is ook floor coverings internationaal onderdeel van het servicepakket. Met het ijzersterke netwerk is JMT een Europese one stop shopping partner voor niet alleen verhuur van meubilair, maar ook voor het afleveren of leggen op locatie van tapijt, laminaat, vinyl of andere vloerbedekking. Eén aanvraag en wij zorgen dat het voor elkaar komt!

Snelle levering uit grote voorraad door heel Europa
JMT is Europees vertegenwoordigd met 13 vestigingen in 7 landen. De JMT Design Guide toont de basis. Dit boekwerk boordevol foto’s en inspiratie ligt inmiddels door heel Europa en laat zien welke uitgebreide keuze mogelijkheden JMT als groep heeft. Trendbepalend, innovatief, breed en diep: alle ingrediënten voor een top collectie en keuze. Interesse? Vraag onze Design Guide aan via www.jmt.nl.

 Think local, act global
Dankzij JMT vestigingen in diverse Europese landen zorgt JMT zowel op Europees als lokaal niveau, voor unieke flexibiliteit en lokale expertise met één contactpersoon die altijd bereikbaar is.

JMT  in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje beschikken allen over eigen voorraden, nabij iedere grote evenementenlocatie, waardoor snelle levertijden gegarandeerd zijn.

Internationale opdrachten worden op lokaal niveau in behandeling genomen. Onze klanten kunnen op JMT bouwen en vertrouwen dat de juiste oplossing wordt geboden. Door een constante kwaliteit en een ongeëvenaarde slagvaardigheid toont JMT zich het vertrouwen van de klanten, en het Europese marktleiderschap, waardig.

JMT, EXPECT EVERYTHING!

Nieuws gerelateerd aan JMT RENTAL FURNITURE AND FLOOR COVERINGS

KOPexpo

Duurzaam werken vraagt om duurzame relaties

Wie op de PROVADA in de RAI geweest is, kon niet om de stand van de Rabobank heen. Afgezien van het feit dat het uiterlijk van de stand de tongen los maakte, was er een ander opmerkelijk feit: de stand voldeed volledig aan de duurzaamheidsgedachte.

Lees meer »
JMT

Uniek: nu ook gerecyclede stoel van 60 plastic flessen

Deze maand brengt JMT de nieuwe Budgetguide 2018 uit, hier zijn meer dan honderd nieuwe producten aan toegevoegd, waarmee JMT inspeelt op trends als warmte, meer sfeer en duurzaamheid. Zo is de vilten FELT-stoel zelfs gemaakt uit zestig gerecyclede PET-flessen. En na zijn levensduur is de stoel weer volledig recyclebaar.

Lees meer »
JMT

De overtreffende trap in luxury vinyl floors is een feit

JMT heeft inmiddels een sterke naam opgebouwd als het aankomt op het leveren van vloeren op beurzen, evenementen en congressen. Menigeen heeft op beurzen al verbaasd een voet gezet op de meest prachtige, kwalitatief hoogwaardige, geprinte vloerbedekking van het bedrijf.

Lees meer »
JMT rental furniture and floor coverings

Gebroederlijk samen de markt bedienen voor one stop shopping

Of moeten we zeggen ‘gezusterlijk’? Een ding was duidelijk op Festivak 2017: JMT rental furniture and floor coverings en Van der Veen – event engineering lieten in hun gezamenlijke stand zien wat een goede samenwerking voor resultaat kan hebben. Beide bedrijven behoren tot de Boemer Rental Services Group.

Lees meer »
Jacqueline van der Spoel JMT

Serviceaspect wordt steeds belangrijker

Een optimale service is van net zo groot belang als het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Zeker in de beurzen- en evene­mentenbranche is het essentieel om 24/7 voor de klant klaar te staan.

Lees meer »