Mansveld Expotech

Eindhoven (hoofdkantoor)
Le Havre 1, 5627 ST Eindhoven
Postbus 1067, 5602 BB Eindhoven

T: +31(0)40 259 10 99
E: Info@mx.nl
Voor routebeschrijving klik hier >>

Amsterdam
Kollenbergweg 56, 1101 AR Amsterdam
Postbus 12530, 1100 AM Amsterdam

T: +31(0)20 312 80 80
Voor routebeschrijving klik hier >>

Amsterdam (RAI)
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

T: +31(0)20 549 27 20 (energie)
T: +31(0)20 549 27 57 (rigging)

 

Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht

AVeurope
Klavermaten 41
7472 DD Goor


Wij zijn ook bereikbaar per Whatsapp:
+31 6 50 81 13 74

Wij ontwerpen, verhuren en leveren alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging én ict voor beurzen, evenementen en congressen, nationaal en internationaal, in- en outdoor. Onze focus ligt op veiligheid, innovatie en duurzaamheid.

Het is onze missie om jou als klant maximaal te ontzorgen door het leveren van totaalconcepten.

Hiermee bieden we jou de mogelijkheid tot een “one stop shopping-concept”.

Het is ons doel om elke keer weer de verwachtingen te overtreffen, door middel van het adviseren en uitvoeren van oplossingsgerichte, haalbare en maakbare projecten.

Nieuws gerelateerd aan Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Het succes van de klant als drijvende kracht

Organisatoren van evenementen en congressen weten als geen ander hoe belangrijk het is om met betrouwbare partners samen te werken. Hun succes wordt medebepaald door de kwaliteit van de toeleveranciers. Alle technische voorzieningen in licht, geluid, energie, truss techniek, rigging en ICT-gerelateerde zaken vormen de ruggengraat van elk evenement.

Lees meer »
AVeurope

Gebundelde kracht voor de mooiste beleving

Licht, beeld en geluid kunnen, mits goed toegepast door een professionele partner in audiovisuele techniek, perfect een boodschap overbrengen. Het zijn drie ingrediënten die een merk of product een boost kunnen geven tijdens een beurs, evenement of presentatie.

Lees meer »
Breepark

Veni, vidi, venue

Het gonst al tijden van de veranderingen bij Mansveld Expotech. Het bedrijf dat geleid wordt door managing director Richard Kluijtmans, lijkt zich in een voortdurende opwaartse stroom te bevinden. Verandering en herstructurering zorgen voor een breder klantenbestand, meer efficiëntie en een absolute focus op de klant.

Lees meer »
Mansveld Expotech Groep

Dunnere scheidslijn tussen beurzen en evenementen biedt nieuwe kansen

De Mansveld Expotech Groep behoeft geen nadere introductie als het aankomt op het faciliteren van licht- en AV-oplossingen voor beurzen en evenementen. De organisatie zit diep geworteld in beide werelden. Dat er veel beweging merkbaar is binnen de live communicatie, is te merken aan de strategische stappen die de groep momenteel zet.

Lees meer »
Standbouw visuele communicatie

Verhuurprogramma voor de standbouwer van nu

De werkdruk tijdens beurzen en evenementen neemt toe. Voor standbouwers, maar ook voor exposanten. De doorlooptijd van evenementen is korter, de standhouder moet daarom sneller schakelen en daardoor ontstaat er meer druk.

Lees meer »
Manveld 55 jaar

Mansveld 55 jaar onderweg met haar klanten

Wat in 1962 door oprichter Toon Mansveld startte in een schuurtje achter zijn woonhuis in Stratum, is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van energie, licht, beeld, geluid en veiligheid.

Lees meer »
Samenwerking Jaarbeurs en Mansveld Expotech

Nieuwe samenwerking Mansveld Expotech en Jaarbeurs

Mansveld Expotech en Jaarbeurs hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend voor een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 is Mansveld Expotech gedurende een periode van 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van Jaarbeurs.

Lees meer »