Prestop

PresTop BV
T: +31(0)499 367 606
E: verkoop@prestop.nl
E: support@prestop.nl
W: www.prestop.nl

PresTop Rental BV
T: +31(0)499 367 608
E: verhuur@prestop.nl
E: support@prestop.nl
W: www.prestoprental.nl

 

 

 

 

 

 

Omnivision Studios BV
T: +31(0)499 367 607
F: +31(0)499 760 005
sales@omnivision.nl
support@omnivision.nl
www.omnivision.nl

Bezoekadres
De Dintel 31
5684 PS Best
Nederland
T: 31(0)0499 367 606

PresTop BV
PresTop is gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van interactieve oplossingen en producten. Onder de producten portefeuille vallen o.a. informatiezuilen, touchscreens, totems, giant tablets, touchtafels, vidiwall, touch overlays, raamtouch oplossingen en buiten informatiezuilen. De oplossingen zijn o.a. interactieve plattegronden, scan en win actiemarketing toepassingen, digitale recepties, enquête zuilen, etc. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve oplossingen kunnen we u een uitstekend advies geven en samen met u werken aan een passende oplossing voor uw project of idee.

PresTop Rental BV
PresTop Rental is marktleider in de verhuur van interactieve producten en oplossingen. Onder de productportefeuille vallen o.a. informatiezuilen, touchscreens, touchtafels, oplaadstations, giant tablets, vidiwalls en buiten informatiezuilen. De oplossingen zijn o.a. interactieve plattegronden, scan en win actiemarketing toepassingen, games, selfie totems, enquête zuilen, etc. Uniek is dat u bij PresTop Rental niet alleen terecht kunt voor de apparatuur, maar ook voor de (multi)touch applicaties en content creatie.

Omnivision Studios BV
Omnivision Studios biedt niet alleen maatwerk software-ontwikkeling en multitouch games, maar staat voornamelijk bekend om Omnitapps. Onder Omnitapps vallen meer dan 20 verschillende soorten software-oplossingen zoals o.a. Digitale Receptie, Survey, Selector, Wayfinding, Scan en Win, Selfie en Lobby. Pakketten die veelal in combinatie worden verkocht met de touchtafels en informatiezuilen geproduceerd door PresTop. Omnitapps producten zijn ideaal voor iedere locatie met een touchscreens, daarmee kan op een intuïtieve en interactieve manier gecommuniceerd worden met gebruikers en klanten. Denk hierbij aan winkels, showrooms, onderwijsinstellingen, tv studio’s, beurzen, congressen, hotels, ziekenhuizen, lobby’s, musea, tentoonstellingen of gewoon om informatie en producten op een speciale en interactieve manier te presenteren. Touchscreens worden voornamelijk gebruikt voor het genereren van traffic; het aantrekken van nieuwe klanten; het begeleiden van bezoekers; het communiceren van productinformatie via digitale brochures; het entertainen van gasten; of ter ondersteuning bij trainingen.

Nieuws gerelateerd aan Prestop

PresTop

Interactieve oplossingen voor de toekomst vandaag al beschikbaar

"Hang ergens waar publiek komt op ooghoogte een niet interactief beeldscherm op en je zult zien dat na een dag het scherm vol vingerafdrukken zit." Een uitspraak van Alexander Aelberts, CEO bij PresTop uit Son en Breugel. Aelberts kan het weten. Met meer dan 25 jaar expertise in interactieve oplossingen voor retail, openbare gebouwen en beurzen, ziet PresTop dat het verwachtingspatroon van de bezoeker is veranderd.

Lees meer »
PresTop ISE 2017

PresTop presenteert nieuwe interactieve producten tijdens ISE 2017

Tijdens ISE 2017 presenteert PresTop nieuwe interactieve producten gemaakt met verschillende touchtechnieken zoals: 3M MetalMesh, FlatFrog InGlass, IR overlay en ShadowSense overlay. Op de stand van PresTop (8-K261) kunt u interactieve producten – die zij als onafhankelijke producent produceren – komen bekijken en testen.

Lees meer »