Schreuder BV

RAI gebouw
Wielingenstraat P9 Hal 7
1078 KK Amsterdam

T: 020 – 642 2008

Schreuder BV is al meer dan 100 jaar uw beurs specialist voor alle mogelijke  vloerbedekkingen voor beurzen, stands, evenementen, congressen, dealerdagen, huwelijksceremonies, rode lopers voor staatsbezoeken, aankleden van een opslagloods tot een feestzaal voor een personeelsfeest, enz.enz. Begonnen met de aankleding van stand in het Amsterdamse Paleis van Volksvlijt en daarna de Oude Rai  tot aan het nieuwe beursgebouw van de RAI aan het Europaplein, maar ook in de rest van Nederland en Europa kunnen wij uw tapijt voor ieder mogelijk evenement verzorgen.

Of het nu gaat om naaldvilt tapijt voor stands en gangpaden of het huren van tapijttegels, het leggen van kunstgras voor een entree of een vinylvloer, laminaatvloer, designtapijt of uw eigen logotapijt, bij ons is alles mogelijk.

Bij ons kunt u op 1 adres al uw vloerwensen mogelijk maken, door de jarenlange ervaring kunnen wij u veel voorbeelden aandragen hoe u een vloer kunt aankleden voor een speciaal evenement op een aparte locatie, kom een kijken in onze showroom en doe ideeen op.

Nieuws gerelateerd aan Schreuder BV

Schreuder BV

De creatieve invulling bij vloerbedekking vereist telkens weer maatwerk

Wie lef toont, heeft tegenwoordig weer veel te kiezen als het gaat om het investeren in nieuwe, uitdagende aspecten om de stand of beursvloer zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dat geldt zeker voor de ontwikkelingen van beurstapijt dat niet langer een ondergeschoven kindje is voor beursorganisatoren en exposanten.

Lees meer »
Schreuder BV

Een goede stand begint bij de vloer

Dat de economie weer in de lift zit, is ook in de wereld van beurzen, congressen en evenementen op allerlei manieren zichtbaar. Exposanten en beursorganisatoren durven weer te investeren. Dit betekent dat zelfs de beursvloer geen ondergeschoven kindje meer is.

Lees meer »