SYMA

Westring 11
40721 Hilden
Germany

T: +49 2103 4906 33
E: mail@syma.de
W: www.syma.com

We build inspiration
Inspiring solutions for exhibitions, events and architecture. That’s what the name SYMA stands for, worldwide. The central factor is inspiration. It can be sensed, felt, and experienced in every dimension. That is how solutions of international prestige are produced. Solutions that excite. Solutions that set new accents. Solutions that move. As integral provider, SYMA creates unforgettable, unique moments for people around the world.

Nieuws gerelateerd aan SYMA

SYMA-CUBIC System

Beursstand razendsnel opbouwen mét bovenverdieping? Dat kan!

De firma KSB SE & Co. KGaA uit Frankenthal heeft voor de deelname aan de IFAT 2018 nooit kunnen vermoeden dat, alle signage ten spijt, de beursstand zelf de èchte showstopper was. De stand was opgebouwd met het nieuwe SYMA-CUBIC System, bestaand uit esthetisch vormgegeven profielen, voorzien van de nieuwe inhaakverbinding.

Lees meer »
SYMA

Een systeem voor alle standconstructies

De keuze voor het juiste stand-systeem is bepalend voor het succes op een beurs. Iedere exposant wil inspireren, verwonderen en informeren. De juiste combinatie van esthetiek en infotainment is daarbij essentieel. Dat begint bij de keuze voor de best passende standconstructie.

Lees meer »
SYMA

Brede oplossingen in standbouwsystemen

Inspiratie vormt vaak een belangrijke factor bij het realiseren van nieuwe oplossingen voor de standbouw. Oplossingen die inspireren. Oplossingen die nieuwe accenten leggen. Oplossingen die zelfs op internationaal niveau van belang zijn.

Lees meer »
Syma System AG EuroShop 2017

EuroShop 2017: Als het de breedte en de hoogte in moet

Een echte blikvanger op EuroShop 2017 was de stand van Syma-System AG. Beat Müller, lid van de bedrijfsleiding, toont het nieuwe SYMA-TEXWALL systeem: "Uniek vanwege het doorlopende beeld. Hoog, breed, uitgebreid en naadloos. Een echte blikvanger."

Lees meer »