Tetos TentoonstellingsService BV

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht

T: 030-2414122
E: info@tetos.nl
W: www.tetos.nl

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-linkedin

CIMG4856 Corrie-Trude-2

Tetos TentoonstellingsService BV is de specialist voor textielstoffering op maat. Onze stoffen worden ingezet op beurzen en tentoonstellingen. Ook zijn wij groothandel in span- en decoratiestoffen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw printwerk.

Onze deskundige stoffeerders monteren de stoffen / prints op uw locatie in binnen- en buitenland.
Kernbegrippen waaraan wij onze reputatie te danken hebben zijn onze serviceverlening, betrouwbaarheid, flexibiliteit en inventiviteit. Een reputatie die wordt waargemaakt en uitgebouwd door oplossingsgericht te werken en vanaf de eerste ruwe plannen tot en met de realisatie actief met de klant mee te denken.

Full service en klantgerichtheid bepalen dan ook onze koers.

Nieuws gerelateerd aan Tetos TentoonstellingsService BV

Tetos TentoonstellingsService BV Volkswagen

Wat bedacht kan worden, kan gemaakt worden

Tetos TentoonstellingsService BV in Utrecht is een creatief ‘hands on’ bedrijf waar geen vraag gek genoeg is. Aan het roer staat eigenaresse Jolanda Onwezen, die geen uitdaging uit de weg gaat: “Wat jij bedenkt, maken wij.”

Lees meer »
Tetos

Jolanda Onwezen gaat ‘Fast Forward’ van start

Sinds juli 2016 heeft de Utrechtse specialist in textielbespanningen een nieuwe kapitein aan het roer. Jolanda Onwezen vaart een nieuwe koers, vol elan en gaat ‘Fast Forward’ vooruit. Wij spraken haar over de overname en haar toekomstvisie.

Lees meer »