TURN2MOTION

Langeweg 47
3233 LM
Oostvoorne

T: 0031 187 60 26 06
E: info@turn2motion.nl
W: www.turn2motion.nl

Specialist in bewegend presenteren
Turn2Motion is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, verhuren en verkopen van bewegende presentatiemiddelen zoals bijvoorbeeld draaiplateaus (ook wel draaischijf, draaimotor of draaitafel genoemd).

T2M richt zich daarbij met name op beurzen en evenementen, reclame, kunst, cultuur en het midden- en kleinbedrijf.

Huren en kopen

Bij de draaiplateaus kunt u een keuze maken uit diverse formaten en standaardmodellen. Deze plateaus zijn zowel te huur als te koop.

Maatwerk

Turn2Motion ontwikkelt en produceert daarnaast graag maatwerk dat precies voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan draaiplateaus voor studiofilm en -fotografie en bewegend presenteren op XXL formaat. Zo zijn er talloze en exclusieve toepassingen te bedenken die T2M speciaal voor u zou kunnen realiseren.

Een aantal voorbeelden van klantspecifieke producties kunt u vinden op onze website en de T2M-bedrijfspagina op YouTube.

Uw wens is onze uitdaging
Wilt u uw product of evenement op bijzondere wijze onder de aandacht brengen? Dan bent u bij Turn2Motion aan het juiste adres!


 

Nieuws gerelateerd aan TURN2MOTION

Turn2Motion bouwt maatwerk bandenpresentatie

Trouwe T2M-klant Boom Standbouw benaderde Turn2Motion met het verzoek een draaiplateau met maatwerk mechaniek te leveren voor een beurspresentatie van Apollo Vredestein. Samen met Van den Hoek Engineering is het Turn2Motion gelukt om een technisch hoogstaande beursopstelling te bouwen waarop de primeur van een tweetal exclusieve tractorbanden kan worden gepresenteerd.

Lees meer »