Van der Veen

Cort van der Lindenstraat 7
2288 EV Rijswijk

T: +31 (0)70 – 367 97 97
E: info@vanderveen-ee.nl

Event engineering zou ook event imagineering kunnen heten: ervoor zorgen dat uw bezoekers, relaties, partners en klanten een ‘andere’ wereld binnentreden. Die wereld creëert Van der Veen met creatieve concepten voor live communicatie. Concepten die belangrijke zintuigen prikkelen en die invloed hebben op emotie en gevoel.

Imagineering is wat ons betreft een nieuwe manier van benaderen. In een tijd waarin trends elkaar razendsnel opvolgen, willen wij uw doelgroep met licht, beeld en geluid zodanig verrassen dat uw communicatie als een unieke herinnering blijft hangen. En we zijn best een beetje trots dat ons dat telkens weer lukt.
Mensen in beweging krijgen, vereist partnerschap met u als opdrachtgever. We streven dan ook naar duurzame relaties – future proof – waarbij wij graag onze voortdurende drang naar vernieuwing tonen. Dat alles om uw wensen en verwachtingen, maar bovenal die van uw doelgroep te overtreffen.
Om dat te realiseren gaan we ver in onze service: wij zijn altijd 24/7 bereikbaar, bieden u één contactpersoon aan, zoeken en vinden altijd een oplossing, en zijn flexibel in het leveren van producten. Zélfs als u die producten binnen een uur nodig heeft.
At your service!

Nieuws gerelateerd aan Van der Veen

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy en Van der Veen verlengen samenwerking

Op dinsdag 13 februari verlengden Rotterdam Ahoy en Van der Veen Event Engineering hun reeds bestaande overeenkomst. Het ABN AMRO World Tennis Tournament is de afgelopen jaren een mooie gelegenheid gebleken de samenwerking tussen de twee organisaties te bestendigen.

Lees meer »