Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

EuroCIS

23 februari 2016 - 25 februari 2016

Beveiliging binnen de retail heeft een naam: EuroCIS

Het EHI-onderzoek toont overtuigend aan dat de informatiebehoefte aan en de vraag naar innovatieve beveiligingsoplossingen ook nu nog groot is. Een gegeven waar EuroCIS 2016, Europa’s toonaangevende vakbeurs voor Retail Technology, rekening mee houdt. Van 23 tot en met 25 februari wordt bezoekers een alomvattend overzicht op de huidige en toekomstige toepassingsmogelijkheden van beveiligingstechnologie geboden, van elektronische en RFID-gestuurde artikelbeveiligingssystemen via toegangscontrole en intelligente software tot aan verliespreventie en elektronische winkelwagensystemen, digitale videobewaking en een veilig cashmanagement. Hier volgen enkele voorbeelden:

Bij Axis zal de focus onder meer liggen op geïntegreerde, intelligente videosystemen. Bovendien wil men met het oog op middelgrote retailers tijdens EuroCIS 2016 ook meer oplossingen voor kleine en middelgrote systemen presenteren. Wanzl zal naast standaard productbeveiligingssystemen ook gecombineerde oplossingen met elektronische toegangsinstallaties presenteren. Kern van de presentatie van Glory op de aankomende EuroCIS is de veilige cashmanagementoplossing Cashfinity welke uit drie componenten is opgebouwd – een papiergeld- en muntenrecycler voor de front-office van de filialen en de back-office maar ook cashmanagementsoftware , die de centrale bewaking en aansturing van alle processen met contant geld in alle filialen per internetbrowser mogelijk maakt. Tyco zal het nieuwe, geïntegreerde productbeveiligingsplatform ‘Synergy’ van zijn merk Sensomatic meebrengen, verschillende oplossingen voor betere transparantie en veiligheid van de bestanden met RFID presenteren en de nieuwste oplossingen van zijn brand TrueVue tonen.

EuroCIS die in de hallen 9 en 10 van het beursterrein in Düsseldorf plaatsvindt, is voor vakbezoekers van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 februari 2016 dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend. Een dagkaart kost 22 euro (17 euro in de online voorverkoop), een tweedagenkaart 40 euro (30 euro in der ovv). Studenten en scholieren betalen 10 euro. Alle entreekaarten geven recht op gratis vervoer naar en van het beursterrein met het openbaar vervoer in de regio Rhein-Ruhr (VRR).

Gegevens

Begin:
23 februari 2016
Einde:
25 februari 2016
Evenementtags:
, , , , ,

Locatie

Messe Düsseldorf
Düsseldorf, D-40001 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon:
0049211456001