Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Evenement Contact

12 februari 2015

Evenementnavigatie

Samen Kansen Creëren – effectief & efficiënt!
Uit onvrede met bestaande beurzen zijn Arjen Lemstra en Joris Bots zeven jaar geleden gestart met EvenementContact, een helder en transparant eendaags beursconcept gebaseerd op gelijkheid van de exposanten en waar alleen het verhaal telt en niet de grootte van je stand. Dit platform voor de live communicatiebranche is inmiddels gegroeid naar 290 exposanten en iedere eventprofessional zorgt dat hij of zij aanwezig is.
De 7de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 12 februari 2015 in Taets Art and Event Park. De 7000 m2 beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je als bezoeker makkelijk je weg kan vinden:
Zakelijke Bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor & Actief, Catering, Beurzen en Congressen. Een zeer divers en gevarieerd aanbod van toeleveranciers uit onze branche!
Naast de uitgebreide oriëntatiemogelijkheden wordt er samen met Masters in Event Management een uitgebreid kennisprogramma georganiseerd.

Waarom bezoeken
Je vindt tijdens EvenementContact 2015 een zeer gevarieerd aanbod van 290 (vernieuwende) exposanten die je met hun producten & diensten kunnen helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma, wat je als eventprofessional niet mag missen.

Innoveren
Doordat deelname aan EvenementContact zeer laagdrempelig is, biedt het event je een veel breder aanbod dan bij andere beurzen.Veel innovatieve bedrijven, ZZp ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar ook uiteraard de gevestigde namen.

Informeren
De 7000 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’, waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een ‘grote’ standhouder, kun je je op EvenementContact heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt!
Je vindt de volgende themavelden:: Zakelijke bedrijfsevenementen, Entertainment, Outdor & Actief, Festivals & Publieksevenementen, Brancheverenigingen en Media, ZZP, Culinair en Beurzen en Congressen

Inspireren
Naast een gevarieerd beursvloer, kun je je ook laten inspireren tijdens één van de vele workshops en seminars. Deze worden je aangeboden door Master in Eventmanagement, CLC Vecta, verschilende standhouders en mediapart

Gegevens

Datum:
12 februari 2015
Evenementtags:
,

Locatie

Hembrugterrein amsterdam
Hemkade 18, Amsterdam, 1506 PR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
31 (0)20 – 788 2600
Website:
http://www.taets.com/route/