Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Festivak

25 november 2015 - 26 november 2015

Op 25 en 26 november a.s. vindt de alweer 19de editie van Festivak plaats, de vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de branche van (publieks)evenementen. Uiteraard is CLC-VECTA ook nu weer van de partij. Dit keer alleen net even anders dan voorgaande jaren. Je kunt ons en je medeleden namelijk live ontmoeten op het CLC-VECTA meetingpoint(standnr. 77). Daarnaast organiseert Y-Live, powered by CLC-VECTA, op de 2de beursdag een event voor young professionals in de evenementenbranche.

Inhoudelijk programma
Het thema van Festivak 2015 is ‘Technologie & Beleving’. Dit thema komt terug op de beursvloer en in het inhoudelijk programma. Tijdens het programma worden diverse cases gepresenteerd door o.a. Allan Hardenberg (The Flying Dutch, I AM Hardwell, Armin Only, etc.), Marcel Mingers (Extrema Outdoor, Solar Weekend, etc.), Mario Kadiks (Directeur Golazo Sports Nederland bekend van o.a. NN Marathon Rotterdam) en Ronald Besemer (Directeur Toerisme Utrecht o.a. betrokken bij de Grand Départ).

Bezoeken
De beursvloer van Festivak en het inhoudelijk programma zijn, na voorregistratie, kosteloos te bezoeken.

Datum & Locatie
De beurs is op woensdag 25 november geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op donderdag 26 november van 11.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in hal 7 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer informatie
Wil je meer weten over Festivak, de exposanten en/of het inhoudelijk programma? Neem dan een kijkje op www.festivak.nl.

Gegevens

Begin:
25 november 2015
Einde:
26 november 2015
Evenementtags:
, ,

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6, Utrecht, utrecht 3521AL Nederland
+ Google Maps
Website:
www.jaarbeurs.nl