Het grootste Interactive Experience Center van Europa is geopend

Vanaf 15 september is het PresTop Interactive Experience Center geopend dat echt alle interactieve producten en oplossingen onder één dak en ook in de grote tuin laat zien. In de nieuwe showroom staan naast de standaard grootformaat touchscreens ook interactieve videowalls, buitenzuilen, giant tablets en andere toepassingen aan. Met dit Interactive Experience Center laten zij zien dat ze dé gespecialiseerde partner zijn voor het realiseren van interactieve beleving, het genereren van traffic en verhogen van omzet.

De producten zijn overal inzetbaar, zo maakt eigenaar en directeur Alexander Aelberts duidelijk. „We leveren schermen voor winkels, musea, ontvangsthallen, recepties, vergaderruimten en buiten. Ook verhuren we ze voor conferenties, beurzen en andere evenementen. Mede dankzij de smartphone en tablet zijn mensen gewend dat er iets gebeurt als je een scherm aanraakt. Het is aan ons om ze zo te maken dat mensen ze ook zo gaan gebruiken.”

Het bedrijf verhuisde naar Son om zijn presentatie te verbeteren, zegt Aelberts. „In Best waren we krap behuisd met te weinig uitstraling. Dat maakte het moeilijk om klanten uit de omgeving te trekken. Onze omzet halen we nu voor 70 procent uit het buitenland. We hopen met onze nieuwe presentatie vooral in de thuismarkt extra te groeien. We kunnen klanten met trots hier uitnodigen.” Aelberts legt uit dat deze producten worden gemaakt door PresTop, een van zijn drie bedrijven. „We kopen de LCD-schermen in. Daar zetten we een glasplaat voor die we voorzien van elektronische touchfolie. Ons softwarebedrijf Omnivision levert eventueel de interactieve software.”

Het bedrijf groeide flink, maar het ging wel met horten en stoten. Aelberts en zijn team van 26 mensen willen vanuit Son de groei doorzetten. „Verder zien we dat onze producten steeds beter aanslaan. We zijn met zijn allen heel blij met ons nieuwe gebouw. Buiten hebben we een basketbalveld, waar we collegabedrijven uitnodigen om te komen spelen. We hopen hier flink aanloop te krijgen van bedrijven van dichtbij en van ver. Onze producten en onze creativiteit doen de rest. Ik zie ons de komende jaren hier op Ekkersrijt dan ook flink groeien.”

Even wat feitjes:

  • 450 m2 interactieve beleving
  • Volledig aanstuurbaar met een smartphone
  • Meer dan 60 interactieve oplossingen
  • Vier interactieve vidiwalls
  • Tuin met interactieve buitenoplossingen
  • Innovatie lab met alle touch technieken

Aanmelden voor een inspirerend bezoek kan door te bellen naar 0499-367600 of stuur een e-mail naar info@prestop.nl. Of kijk op www.prestop.nl.