Ruim 8400 bezoekers voor Bakkersvak 2018

De zevende editie van Bakkersvak 2018 is succesvol verlopen. De vakbeurs is bezocht door 8.453 professionals, dat is een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is volgens de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.

Bakkersvak breidde haar beursprofiel dit jaar uit met het segment IJs. Daarmee werd het aanbod van de vakbeurs vergroot met 20 procent. De uitbreiding is volgens Visser goed uitgepakt, mede door de voorrondes van de Gelato Festival Challenge. De winnaar werd Kees Baars, op een tweede plek eindigde Ilse Kennis. Beiden hebben zich hiermee geplaatst voor het Europese kampioenschap.

Bakkersvak 2018

Dit jaar werden voor het eerst alle demonstraties, workshops en masterclasses samengebracht op het zogeheten belevenisplein. Veel bezoekers kwamen af op de activiteiten, waaronder de Dutch Pastry Award. De grote winnares werd Esther Faasen, ze won zowel de Dutch Pastry Award als de publieksprijs.

Visser: “Onze exposanten waren erg tevreden over het beursverloop. Dat blijkt ook uit het feit dat meer dan 100 exposanten zich nu alweer hebben aangemeld voor volgend jaar.” Bakkersvak vindt dan plaats op zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.bakkersvak.nl.

Bakkersvak 2018